Zelf plukken

ACTUELE PLUKSITUATIE:
Donderdag 25 augustus

De oogst is voorbij! Het plukseizoen is dit jaar vroeg begonnen en daarom ook eerder dan anders afgelopen. Ook het droge en warme weer zorgde er voor dat er afgelopen weken al niet veel meer te plukken viel. Zaterdag 27 augustus is de laatste dag dat we geopend zijn. Volgende week zijn we gesloten.
Hopelijk tot volgend jaar!

Volgende update: juni 2023

Tijdens de oogst kunt u zelf blauwe bessen komen plukken. In het winkeltje krijgt u een plukemmer mee en op een aangewezen veld kunt u dan plukken zoveel u wilt. Als u genoeg heeft kunt u de emmer in het winkeltje laten wegen en de blauwe bessen meenemen. De prijs bedraagt € 5,25 per kilo. Pinnen is niet mogelijk!

U mag geen eigen emmers, bakken of tassen meenemen het veld in. Het is wel handig als u emmers of bakken meeneemt om de bessen daarin mee naar huis te nemen. Dat scheelt ons en het milieu veel plastic tasjes.

LET OP! Het kan zijn dat vanwege weersomstandigheden de oogst later begint. Het winkeltje en het terras zijn dan wel geopend maar er kan dan niet geplukt worden. Aan het eind van het seizoen kan de oogst ook eerder voorbij zijn dan dat de openingstijden weergeven. Zelfs tijdens de oogst kan het voorkomen dat er te weinig rijpe bessen zijn zodat er een paar dagen niet geplukt kan worden. Wij raden u aan telefonisch te informeren (tijdens de openingstijden) of er geplukt kan worden!

U kunt van blauwe bessenplukken prima een dagje uit maken. Leuk met het gezin, vrienden/vriendinnen- club of met familie. Beginnen met een bakje koffie of thee, bessen plukken en na afloop nog een glaasje pure bessensap op het terras!

LET OP: Pinnen is niet mogelijk!